Om mig

jaga
sova
jakt
Mys
skytte
träning

Mitt namn är

Anna Andersson

Jag bor, tillsammans med min dotter och sambo, i Söderbärke, Dalarna. Jag är utbildad socionom och arbetar med placerade barn och unga hos individ och familjeomsorgen i Ludvika.

 

Jag har haft hund sedan barnsben och tränat hundar sedan jag var i tonåren. Jag är utbildad till instruktör, testledare och tävlingssekreterare inom brukshundklubben. Jag är idag aktivitetsansvarig för södra Dalatollarna (Tollarklubben). 

Jag har alltid varit med på jakt med min far och tagit med hundarna när det passat. Själv tog jag jägarexamen under 2016 och kan sedan dess gå med egen bössa.

Jag är tävlingsmänniska i botten och skaffade Turbo med sikte på att tävla lydnad, vilket vi också gjort, men han blev också min väg in i den apporterande världen som klaffade väldigt bra med mitt existerande intresse för jakt.

Jag värdesätter att jobba med hundarna, fysiskt och mentalt. Att se dem jobba med något de tycker är roligt gör det kul att fortsätta. Dessutom älskar jag att utvecklas och lära mig nya saker hela tiden, vilket kommer väl till hands när man behöver tänka nytt inför de utmaningar som all hundträning ibland möter.

Jag stormtrivs i skogen och laddar min batterier i skogsmiljö tillsammans med familjen <3

 

Kennel Gunzeal´s

Kenneln startade 2017 med syftet att bidra till rasens framtid. Tollaren är en mångsidig hund som med framgång används inom flera olika grenar. Mitt mål är att lyfta fram tollarens jaktliga egenskaper och deras användbarhet inom jaktprov/praktisk jakt samtidigt som jag inte vill gå miste om deras mångsidighet. I rastidningen "Tollaren" kunde man, under 2017/2018, följa kennelns resa mot den första kullen.

Jag värdesätter en hund som arbetar tyst och följsamt. Jag utvärderar hälsa, exteriör, mentalitet och egenskaper i mina kullar eftersom det är grunden i all avel.

Namnet Gunzeal´s innehåller ordet "gun" för att lyfta tollarens jaktliga egenskaper, "zeal" betyder arbetslust vilket jag anser är en viktig egenskap hos hundarna.

 

Gunzeal´s står därför för min kärlek till den apporterande tollaren som med iver och arbetslust arbetar under bössan i samklang med sin förare.

© 2017 by Gunzeal´s kennel. Anna Andersson. Created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now